Amsterdam - Noordwijk Beach Development


Deze unieke ontwikkeling omvat twee residentiele appartementengebouwen met spectaculair uitzicht op de Noordzee, ongerepte duinen en het charmante dorp Noordwijk: Residence van Oranje I. en Residence van Oranje II.. Deze gewilde locatie stelt u in staat om te genieten van het beste van twee werelden; de nabijheid van mooie historische steden als Amsterdam, Den Haag en de universiteitsstad Leiden die voorzien in talloze ontspanningsmogelijkheden, terwijl het prachtige landschap van Noordwijk een ultieme beleving van rust en vrede genereert. De begane grond omvat een luxueuze lobby en receptie voor bewoners en gasten van Hotel van Oranje (5.000m2). Het vijfmeter hoge atrium heeft een binnentuin van 800m2 en de mooie Bentley Bar Lounge. Vanuit de lobby heeft u toegang naar Hotel van Oranje met verschillende restaurants, alle met sfeervolle terrassen en uitzicht over zee. Bewoners beschikken over de mogelijkheid om te genieten van de ongekende service dat het prestigieuze Hotel van Oranje te bieden heeft, zoals, echter niet gelimiteerd aan, catering, spa en beauty behandelingen, wellness met een spectaculair golfzwembad, conciërge service, interieurverzorging service. Een separate ondergrondse parkeergarage voorziet in parkeerunits voor 3 auto’s en biedt ook berging. Noordwijk ligt op 20 autominuten afstand van Schiphol Airport, het toonaangevende vliegveld van Europa. Geniet van uw nieuwe thuis in een unieke omgeving in een van de meest prestigieuze plaatsen in Nederland, ‘The Beach of Amsterdam’!


RESIDENCE van ORANJE, leven in een droom aan zee

Penthouses en appartementen met terras, alle met spectaculair uitzicht op de Noordzee en het charmante dorp Noordwijk | Particuliere nieuwbouwontwikkeling | Hoge kwaliteit design en afwerking volgens Europese constructie standaarden | Privé garage en berging | Volledig gebruik van alle mogelijke service vanuit Hotel van Oranje

RESIDENCE van ORANJE II.


Het tweede gebouw van zes etages omvat

26 appartementen van elk 250 m2 met

ruime terrassen en 4 penthouses van elk

circa 500m2, alle ook omgeven door ruime

terrassen.

Op elke etage creëren 6 liften makkelijk

toegang naar de ruime atrium-stijl lobby’s.

Alle liften hebben toegang naar de

ondergrondse parkeergarage.

De atriums bieden daglicht in de lifthallen tot

zelfs in de parkeergarage.

Alle appartementen kunnen volledig

aangepast en ontworpen worden naar wens

van de toekomstige bewoners, en hebben

een plafondhoogte van 3.30m.

RESIDENCE van ORANJE I.


Het eerste gebouw van zeven etages omvat

42 appartementen van elk circa 250m2 met

ruime terrassen en 6 penthouses van elk circa 600m2,

alle ook omgeven door ruime terrassen.

Op elke etage creëren 8 liften makkelijk

toegang naar de ruime atrium-stijl lobby’s.

Alle liften hebben toegang naar de ondergrondse parkeergarage.

De atriums bieden daglicht in de lifthallen

tot zelfs in de parkeergarage.

Alle appartementen kunnen volledig aangepast

en ontworpen worden naar wens van de toekomstige bewoners,

en hebben een plafondhoogte van 3.30m.

HOTEL van ORANJE


Aan het vermaarde HOTEL van ORANJE van 17.500m2, wordt 6.300m2 toegevoegd voor de uitbreiding van 100 hotelkamers. Hiermee wordt een totaal van 275 hotelkamers gecreëerd.

Aan de ongeëvenaarde wellness ruimte worden uitgebreide spa faciliteiten toegevoegd, alle volgens de ESPA normen. Nieuwe restaurant- en bar faciliteiten worden toegevoegd waaronder een 360’ sky bar.

De 4.000m2 congresfaciliteiten worden state-of-the-art met een eigen congres-entree. Voor hotelgasten en bezoekers zijn 350 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage beschikbaar.